R.I.P. RASMUS BERG 1973 – 2018
R.I.P. RASMUS BERG 1973 – 2018

R.I.P. RASMUS BERG 1973 – 2018

Rasmus B aka. Rasmus Ødum Berg.

Rasmus var med helt fra den spæde start i 1986 da Madness 4 Real indledte deres rejse i hiphoppens forunderlige verden. Sammen med Jesper “Jokeren” Dahl, Lasse “Blæs” Baungaard og Nick “Coldhands” Kvaran arbejdede M4R sig stødt op igennem dansk raps rækker, både som producere og som optrædende gruppe.

Allerede tidligt viste Rasmus sig som en formidabel beatmager, hvor hans spidskompetence lå i trommeprogrammering og hans tekniske forståelse af det udstyr der blev arbejdet på.

Som person var Rasmus også en enestående personlighed.

Alle der kom i kontakt med ham kunne med det samme lide ham.

Rasmus havde en udstråling der var nem at holde af, og når man mødte ham, kunne man som regel altid regne med at blive mødt med et pift, eller hans karakteriske “hva´så Boogie”, eller “go´goa” !!

Rasmus var for mig den perfekte makker. Hans måde at være en ven på, og hans måde altid at være støttende på, gjorde ham fuldstændig enestående som ven og arbejdskollega.

Jeg tænker meget tit på Rasmus, og hvor meget jeg savner ham. Hans bortgang var et tab for alle der havde været i berøring med ham, og ikke mindst for hans kone og to små døtre.

Rasmus lever videre i mit hjerte, og i alle de musikproduktioner vi fik lavet sammen i en karriere der spændte sig over mere end 30 år.

 

Tak for dig Rasmus, indtil vi ses igen!